Testare psihologica

Cauta testare psihologica | Afaceri testare psihologica
DAVIDESCU C MIHAELA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

DAVIDESCU C MIHAELA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE BUCURESTI

Testare psihologica profesori
Cabinet psihologic Bucuresti, cabinet psihologic autorizat pentru examen psihologic scoala de soferi, testare psihologica angajare, sustinere concurs, aviz psihologic permis portarma, examen psihologic clinic (MMSE,GAF,depresie, psihoze, retard mental, incadrare in grad de handicap, aviz psihologic detectiv particular, politist comunitar, aviz psihologic pirotehnist, artificier, evaluare psihologica conducator auto, psihodiagnostic, psihoterapie, consiliere psihologica, siguranta circulatiei

cabinete psihologicepsihologie bucurestitestare psihologica permis auto

SC D&T AUTO BEST

SC D&T AUTO BEST PRAHOVA

testare psihologica ploiesti
Scoala de soferi d&t auto best detine o baza materiala solida ce cuprinde: sala de legislatie moderna, instructor si profesori atestati, auto proprii, contract cu personal medical pentru modulul prim ajutor, cabinet testare psihologica, toate acestea reprezinta garantia unei pregatiri temeinice. scopul nostru este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtina permisul de conducere.

scoala soferi ploiestiinstructor auto ploiestitestare psihologica ploiesti

VOICU MIRELA PARASCHIVA - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

VOICU MIRELA PARASCHIVA - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE BRASOV

testare psihologica angajare
Testare psihologica pentru obtinerea/redobandirea permisului de conducere auto; testare psihologica pentru angajare; testare psihologica periodica, testare psihologica pentru port-arma; psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu/familie, psihoterapie copii/adolescenti. Cabinetul psihologic este atestat de Colegiul Psihologilor din Romania avand competente in specialitatile: psihologia muncii, psihologia transporturilor, psihologia aplicata in domeniul apararii si securitatii nationale, psihoterapie.

cabinete psihologiepsihologia munciitestare psihologica

BOZAI SI DAN SOCIETATE CIVILA PROFESIONALA DE PSIHOLOGIE BUCURESTI

testare psihologica
Efectuam evaluari psihologice ale personalului: mediu poluat cu agenți chimici și fizici; muncă la înălţime; în reţelele de înaltă tensiune; personalul sanitar elementar si de îngrijire, care îngrijește persoana cu handicap și asistentul maternal; cu funcţie de decizie; care conduce utilaje, vehicule de transport intrauzinal, maşina instituţiei; personal care lucrează în izolare; din străinătate care va lucra în România; care lucrează în tura de noapte; agent de pază; care lucrează ca pompier salvator intrauzinal, salvamar, salvamontist, alte categorii de salvatori;care lucrează cu substanțe toxice. Eliberam avize psihologice pentru permise port arma, permise port arma letala, neletala, tir sportiv, infiintare societate paza si protectie, obtinere/vizare permis port arma, infiintare societate paza si protectie, atestat detectivi particulari, politisti comunitari, agenti securitate, agent transport valori etc

evaluari psihologiceavize psihologicetestare psihologica

SC CENTRUL PROFILAXIA SRL

SC CENTRUL PROFILAXIA SRL TIMIS

Testare psihologica soferi pentru siguranta circulatiei - Ps
Prevenirea bolilor prin vaccinare, tratament cu vaccinuri in infectii, imunitate scazuta; medicina muncii(dosar angajare, control periodic, analize de laborator, evaluare riscuri de munca, audiometrie aeriana si osoasa, ecg, spirometrie cu pulsoximetrie); examen psihologic; dermatologie; pediatrie; orl; oftalmologie; neurologie; psihiatrie; alergologie; testare cutanata alergii; imunoterapie; cardiologie; acupunctura, homeopatie(peste 2000 remedii; management proiecte de sanatate; evaluare exter

vaccin febra galbenamedicina muncii timisoaraacupunctura timisoara

SC ALEXFLO 2005 SRL BUZAU

testare psihologica
Scoala de soferi amatori si profesionisti, centru de pregatire profesionala a personalului din domeniul transporturilor rutiere.Dispunem de o baza materiala de exceptie astfel pregatirea cursantilor nostri se realizeaza la cele mai inalte standarde iar reusita la primul examen este de peste 90%. Va oferim servicii de inalta calitate si profesionalism : cursuri de legislatie rutiera , acces nelimitat la baza noastra moderna de pregatire, ore de conducere practica menite sa va formeze deprinderile necesare stapanirii autovehiculelor si conducerii lor in siguranta.

scoala de soferiscoala soferi amatoriscoala soferi profesionisti

RADU IOANA MIHAELA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

RADU IOANA MIHAELA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE BUCURESTI

Testare psihologica permis auto - Examinare Psihologica
Cabinetul de psihologie Radu Ioana Mihaela este autorizat de colegiul psihologilor din romania. Cabinetul este situat in sectorul 1 pe calea victoriei aproape de piata amzei. Eliberam aviz psihologic pentru permise port arma, aviz psihologic pentru permise auto,aviz psihologic angajare, aviz psihologic atestat detectivi particulari, medicina muncii, aviz psihologic pentru permise de conducere, aviz psihologic admitere concurs magistratura, terapie cognitiv-comportamentala( anxietate,atacuri de panica,depresie, terapie de cuplu).

psihologie sector 1psihologie bucuresticabinet psihologie bucuresti

DEKON BUSINESS SOLUTIONS SRL

DEKON BUSINESS SOLUTIONS SRL BUCURESTI

Testare psihologica si aptitudinala - Testare Psihologica
Firma noastra Dekon Business Solutions Srl vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu oferte fara concurenta la assessment center, testare psihologica, resurse de training experiential si testare aptitudinala. Activam pe piata din Romania din anul 2009 in judetul BUCURESTI. Construirea de echipe mai puternice. Depasirea obstacolelor de comunicare. Supravegherea sub presiune. Recrutarea unui nou membru in echipa sau identificarea celor ce au potential de avansare. Oricare ar fi problema sau nevoia la locul dumneavoastra de munca, exista o solutie Dekon Business Solutions care va ajuta sa gestionati situatia. Resursele noastre integrate variaza de la simple moduri de a sparge gheata la evaluari si experiente complete de invatare. Dekon Business Solutions este DISTRIBUITOR AUTORIZAT pentru RESURSE DE TRAINING SI DEZVOLTARE.

resurse de training experientialtestare psihologicatestare aptitudinala

CABINET PSIHOLOGIC GAIANU ALEXANDRU

CABINET PSIHOLOGIC GAIANU ALEXANDRU BRASOV

testare psihologica brasov
Testare psihologica pentru obtinerea permisului de conducere auto; testare psihologica pentru angajare; testare psihologica pentru port-arma; consiliere psihologica in vederea orientarii profesionale; evaluare organizationala (evaluarea performantelor, diagnoza organizationala, evaluarea abilitatilor); studii de psihologie organizationala (stres, motivatie, satisfactie in munca etc.) sau de psihologia consumatorului (studii cantitative si calitative); training pentru dezvoltare!

testare psihologicacabinete psihologieevaluare psihologica

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE BLAGOI ALINA MARIA BUCURESTI

testare psihologica personal
Rolul meu este să vă ajut să găsiţi în voi soluţiile care să vă permită să trăiţi mai bine şi să aveţi o viaţă mai bună. ofer timp în care să vă puteţi identifica dificultăţile şi metode pentru a le depăşi. motive pentru consultaţie: 1. anxietate, sentimente de angoasă 2. tulburări de somn 3. fobii 4. probleme emoţionale a tulburări de emoţie 5. tulburări de dispoziţie 6. tulburări de narcisism, ale imaginii de sine 7. violen

psiholog onlinepsihologia munciipsihologia transporturilor

PANCULESCU I IOANA RALUCA - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

PANCULESCU I IOANA RALUCA - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE BUCURESTI

testari psihologice
Cabinet de psihologie copii si adulti. angajatii unei companii pentru a fi performanti trebuie sa simta faptul ca reprezinta o parte importanta din ea, ca participa activ la viata si cresterea ei. pentru a avea informatii despre gradul de implicare al angajatiilor sunt necesare aceste evaluari periodice. evaluarea psihologica la reluarea activitatii se realizeaza dupa un concediu medical prelungit sau dupa unul de maternitate/paternitate.

psiholog copiipsiholog adultiavize psihologice

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE NICOLAE SOFIA MANUELA

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE NICOLAE SOFIA MANUELA BUCURESTI

testare psihologica
Dupa cum spune si numele, psihoterapia este o terapie a sufletului / psihicului. exista numeroase forme de psihoterapie, de la cele centrate pe simptom, la acelea centrate pe persoana sau pe dezvoltarea personala, de la cele directive la cele non-directive, de la abordarile cognitiv-comportamentale, de scurta durata, la cele psihodinamice, de lunga durata, in care accentul se pune pe comunicarea constient-inconstient. psihoterapia analitica este un gen de terapie non-directiva, psihodinamica.

psihologia munciiservicii psihoterapieconsiliere psihologica

ZOOR RICHARD SI ASOCIATII SOCIETATE CIVILA PROFESIONALA DE PSIHOLOGIE COVASNA

testare psihologica
Efectuam examinari psihologice pentru obtinere permis de conducere auto, categoriile a, b, c, d, e, pentru conducatori auto transport marfa si persoane, transporturi speciale pentru atestare, angajare, examen periodic, pentru medicina muncii, toate domeniile profesionale la angajare sau examen periodic, pentru obtinere permis port-arma si angajare sau examen periodic agenti de paza.

examinari psihologicetestare psihologicaevaluare psihologica

AUTO START SRL

AUTO START SRL CLUJ

testare psihologica
Oferim calitate, seriozitate, profesionalism, punctualitate, rabdare, interes. pregatire teoretica: pregatire teoretica asistata de calculator; curs de legislatie rutiera conceput intr-o forma unica de predare cu o tehnologie de ultima generatie care va va ajuta sa intelegeti repede si sa promovati cu succes examenul teoretic. pregatire practica: autoturisme noi, echipate corespunzator, pentru a va oferi un maxim de confort si siguranta in timpul conducerii.

scoli de soferiscoli soferi clujscoli soferi cluj napoca

NITAN MARCEL - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

NITAN MARCEL - CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE CLUJ

testare psihologica cluj
Evaluari psihologice pentru eliberare avize necesare incadrarii si/sau mentinerii pe post, pentru profesii reglementate, controale periodice pentru supravegherea sanatatii angajatilor, eliberare de avize pentru port-arma letala si neletala. servicii de psihologie clinica: evaluari ale functiilor si proceselor psihice in scop de diagnostic, planificare si evaluare a tratamentului; terapie suportiva si orientata pe solutie.

testare psihologica clujevaluare inteligenta clujevaluare personalitate cluj

SARACESCU MONICA -CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

SARACESCU MONICA -CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE CONSTANTA

testari psihologice
Sunt psiholog cu drept de libera practica, in conditii de supervizare, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania in domeniul Psihologiei Muncii, Organizationala, Transporturilor si Securitatii Nationale. Evaluarea la angajare si periodica a cadrelor didactice, dar si a altor angajati din institutii si societati de stat si private care impun acest lucru; Evaluarea psihologica a persoanelor ce doresc sa obtina (sau sa prelungeasca perioada de valabilitate) a permisului de conducere pentru diverse categorii; Evaluarea psihologica a persoanelor care doresc sa obtina permis de port-arma, eliberarea avizului psihologic pentru siguranta circulatiei* ( este solicitat de mecanicii de locomotiva pentru indeplinirea activitatii profesionale, transport marfuri periculoase), evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf*.

cabinete psihologiceavize psihologiceservicii psihologice

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE RODICA INCZE

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE RODICA INCZE BRASOV

testare psihologica
Cabinet individual de psihologie rodica incze "psihologul este acel prieten care are timp sa te asculte, atunci cand toti ceilalti alearga spre idealurile lor." dezvoltare şi optimizare personala in cazuri de depresii, anxietate, relatii conflictuale, insecuritate emotionala, singuratate, atacuri de panica, se va realiza un plan de interventie personalizat iar tarifele sunt in functie de acesta si se vor stabili impreuna cu clientul.

servicii psihologiceconsiliere psihologicaatacuri de panica

PSIWORKS LEFTER LEFTER SOCIETATE CIVILA PROFESIONALA DE PSIHOLOGIE

PSIWORKS LEFTER LEFTER SOCIETATE CIVILA PROFESIONALA DE PSIHOLOGIE GALATI

testare psihologica
Servicii de evaluare si consiliere psihologica parintii si copii, psihodiagnostic, psihologia muncii, avize psihologice portarma, psihologie clinica. suntem de parere ca pentru a face psihologie intr-un mod profesional este nevoie de un nou tip de societate. o societate care este in aceeasi masura orientata spre suflet cat si pe solutie. o societate ai carei membrii cumuleaza ani de experienta, capabila sa ofere solutii viabile.

clinica psihologietestare psihologicapsihologia muncii

CABINET DE PSIHOLOGIE RUSU SI POPESCU

CABINET DE PSIHOLOGIE RUSU SI POPESCU BUCURESTI

testari psihologice bucuresti
Cabinet psihologic elibereaza avize psihologice pentru toate categoriile de angajati, licente detectivi particulari, taxi, soferi profesionisti, avize port arma,agenti de paza, etc. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!

avize psihologice bucurestitestari psihologice bucurestiavize psihologice licente taxi bucuresti

Publicitate testare psihologica

Testare psihologica GOLD
Aveti o firma sau afacere care are ca subiect testare psihologica? Obtineti primele pozitii la testare psihologica cu abonamentul GOLD.
Asa cum ati ajuns dvs. in pagina testare psihologica, asa ajung si eventualii clienti!

Index Afacerist.ro Termeni si conditii Politica confidentialitate Contact Afacerist.ro Servicii platite Afacerist.ro